Pizza la tigaie
Pizza este o mâncare pe care toți o iubesc, de la cei mici la cei mari. O pizza bună, făcută acasă, este incomparabil mai avantajoasă decât cea de cumpărat, pentru că avem controlul calității ingredientelor și este și mai economică. În sfârșit am găsit o rețetă care nu numai că se prepară foarte repede dar e și deosebit de gustoasă. Cea mai interesantă parte este că pizza se prepară la tigaie.
Ingrediente
Pentru blat:
- 4 linguri de smântână
- 4 linguri de maioneză
- 2 ouă
- 9 linguri de făină
Pentru topping:
Tot ce aveți prin frigider, eu am optat pentru salam și șuncă, dar absolut necesar este stratul de cașcaval care se pune deasupra.
Ingrediente
Pentru blat:
- 4 linguri de smântână
- 4 linguri de maioneză
- 2 ouă
- 9 linguri de făină
Pentru topping:
Tot ce aveți prin frigider, eu am optat pentru salam și șuncă, dar absolut necesar este stratul de cașcaval care se pune deasupra.
Batem ouăle
Adăugăm smântâna
Apoi maioneza
Și făina
Încingem uleiul
Lăsăm la foc mediu vreo 20 de minute
Poftă mare !!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu