Gratini la cuptor
Rețeta perfectă pentru o cină delicioasă și ușor de pregătit.
INGREDIENTE:
450 g cartofi fierți în coajă
300 g piept de pui
250 g cascaval
2 ouă
unt pentru uns vasul
2 linguri pesmeț
ulei pentru prajit
300 g piept de pui
250 g cascaval
2 ouă
unt pentru uns vasul
2 linguri pesmeț
ulei pentru prajit
PREPARARE:
Pentru început punem cartofii la fiert după ce îi spălăm bine. Cât timp aceștia fierb spălăm și curățăm pieptul de pui, apoi îl tăiem bucațele și îl prăjim. Cartofii fierți îi curațăm de coajă și îi tăiem felii. Tăiem și 150 g de cașcaval felii. Într-un vas uns cu unt și tapetat cu pesmeț aranjăm felii de cartofi, piept de pui și cașcaval alternativ. Apoi acoperim totul cu 2 ouă bătute cu sare, piper și amestecate cu 100 g cascaval. Dăm vasul la cuptorul preancălzit la 200°C și coacem până se rumenște. Avem grijă să verificăm dacă ouăle sunt coapte, înțepând cu un vârf de cuțit din loc în loc, spre centrul vasului.
Servim gratinul de cartofi cald, însoțit de o salată verde.
Comentarii
Trimiteți un comentariu