La Multi Ani nana Lora

Sunt unele momente cand viata te loveste de unde te astepti mai puțin, iti i-a de lângă tine unii din cei mai dragi oameni, și nu Doamne ferește că au pățit ceva rău, nu, din contra ei pleacă spre țărâmuri mai bune, mai calde, mai primitoare. Pentru că o familie unită și fericită este atunci când toți membrii sunt alături și trec împreună prin bine și rău. Iar noi rămânem în urmă cu un gol mare în suflet pe care timpul îl v-a vindeca.
Dar nu despre am vrut să scriu, Nana Lora noastră cea dragă are astăzi aniversare și noi cu toată familia, în special Bogdănel o felicităm și îi dorim toată fericirea și tot binele din lume, sănătate, noroc și multe, multe realizări pe drumul pe care îl urmează. Noi te iubim mult și vă susținem în tot ceia ce v-ați propus să faceți. Îți mulțumim pentru toată dragostea, grija pe care ne-ai acordat-o și
de un lucru îmi pare rău că Bogdănel n-o să te aibă alături că ceilalți nepoței, să aibă parte de dragostea, atenția și educația ta.
Vreau să vă spun că sora mea mai mare este un om cu sufletul de aur, pe care toți îl îndrăgesc din prima, la ea și casa e mai călduroasă și mâncarea mai gustoasă și copii mai cuminți și veseli. Ea știe să ne primească pe fiecare, la orice oră din zi sau noapte, nu refuză pe nimeni niciodată.  
Dragă surioară, și mai recent nană, de ziua ta îți spunem mulțumesc și îți dorim să aduci căldură și lumină și acolo unde ești și sunt sigură că vei fi apreciată pentru efortul tău.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Descopera Moldova - Combinatul de vinuri Cricova

La multi ani, scumpă nănășică

6 Luni de Fericire