Brioșe cu coacăză neagră


Laptele, oul și uleiul se amestecă și se bat cu țelul. Apoi se adaugă la amestecul de ingrediente solide: făina, praf de copt, bicarbonat, zahărul și coacăza.
Se amestecă toate ingredientele până se formează un aluat lipicios.
Se pune aluatul în formele de hârtie. Atenție acestea se vor umple doar o treime, maxim pe jumătate, altfel vor da pe afară. Se dau la cuptor la o temperatură medie timp de 20 min.
Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 1 pachețel praf de copt
  • 1/2 lg bicarbonat
  • 250 g zahăr tos
  • 200 mg de afine
  • 250 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 lg vanilie
  • 1 ou
Poftă bună!















Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Descopera Moldova - Combinatul de vinuri Cricova

La multi ani, scumpă nănășică

6 Luni de Fericire