Ce e dragostea?

Cand ne dam seama ca am gasit sufletul pereche, ca am gasit dragostea? 
Ca am gasit sufletul pereche, persoana de care avem nevoie sa fie alaturi de noi pentru restul vietii?
Cand ne dam seama ca dragostea noastra e perfecta?
Ca el este persoana care te face sa tresari de fiecare data cand auzi cheia ca se invarte in usa, sau sunetul masiniii care opreste, si pe care il recunosti dintr-o mie.
Cand ne dam seama ca lumea ta se incepe si se termina cu el, si nu ai nevoie de prieteni, de familie, ci numai de el sa-ti fie alaturi in fiece clipa din restul vietii tale.
Cand ne dam seama ca te indragostesti de el in fiecare zi, iar si iar la nesfarsit?
Nustiu cand ne dam seama si daca am un raspuns la aceste intrebari, insa stiu ca dragostea e un lucru misterios, si nu conteaza cand se intampla aceste lucruri ce conteaza e ca ele se intampla si viata noastra se schimba si apare lumina, si apare soarele.
Dragostea e atunci cand el este totul pentru universul tau si nu iti inchipui viata fara el, atunci cand respiri cu adevarat doar cand el e alaturi. 
Dragostea e ceia ce te tine legat de pamant si in acelasi timp cu capul in nori. 
Dragostea e placerea de a te trezi dimineata alaturi de el si de zambetul lui care alunga toate problemele si gandurile negre.
In fine dragostea ce ceia ce te tine treaza noaptea pentruca ii ies dintii sau il doare burtica sau pur si simplu mama a baut prea multa cafea si rezultatul e o insomnie sau un acces de energie. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Descopera Moldova - Combinatul de vinuri Cricova

La multi ani, scumpă nănășică

6 Luni de Fericire