Negresa de post cu cafea

Ingrediente:
  • o cana de zahar
  • o cana ulei
  • 3 cani faina
  • o cana cafea 
  • o lingurita bicarbonat de sodiu
  • o lingura zeama de lamaie
  • 5 linguri pline cu gem de prune (gemul se poate folosii dupa preferinta fiecaruia)
  • 3 linguri de cacao
  • o lingura scortisoara
  • o lingura cafea macinata
  • zahar pudra pentru decor

Preparare:

Zaharul se amesteca cu uleiul, dupa care se adauga treptat cafeaua racita. Se amesteca bine aceste ingrediente, dupa care se adauga pe rand: bicarbonatul stins in zeama de lamaie, faina, dulceata, cacao, scortisoara si cafeaua. 



Toate aceste ingrediente se amesteca bine, dupa care compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 



Tava se pune in cuptorul preincalzit, la foc potrivit. Cand este gata se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar pudra, cu ajutorul unei strecuratoare si se portioneaza in bucati potrivite. 

Pofta buna!!!













Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Descopera Moldova - Combinatul de vinuri Cricova

La multi ani, scumpă nănășică

6 Luni de Fericire