Dino Parc Râșnov

În călătoria noastră din această vacanță de iarnă am mers și la vestitul parc de dinosauri care s-a deschis de curând în România, Dino Parc.
Este unul din cele mai mari parcuri de dinozauri din Europa, de 1,4 h la o distanță de nici 200 m de Cetatea Râșnov (despre care vă voi povesti în altă postare). Deci în Dino Parc veți avea ocazia să vedeți 45 de dinosauri, cel mai mare dinosauri are lungimea de 22.4 m și 20 m înălțime, iar cel mai mic are doar 30 cm. Variația de dinosauri pe mine m-a lăsat rece, deși copii sau bucurat enorm și pe unii chiar îi cunoșteau după nume. 
Mie mi-a plăcut mult atmosfera în general din parc, unde găsești și teren de joacă pentru copii, și cinematograf 9D unde am trăit niște senzații foarte tari și de unde am ieșit răgușită de la atâtea strigăte, dacă aveți vreodată ocazia să încercați cinematografia în 9D nu ezitați ci încercați, nu o să regretați.

Perioadă ideală de vizită a unui astfel de parc este totuși vara, când totul e verde în jur și afară e cald, și e nevoie să cauți dinozaurii ascunși prin poieniță. Și copii au ocazia să încerce toate atracțiile din parc. 
                           

Pe lângă expoziția de dizonauri în Dino Parc mai găsiți și două căsuțe construite la înălțime unde copiii se pot distra cu anumite activități creative: desenând, colorînd, diferite ateliere de artizanat. Așa că copii nu sunt lăsați să se plictisească ci sunt implicați în diferite activități.
Vă las mai jos mai multe poze să puteți admira și voi frumusețiile astea strașnice din parcul cu dinosauri.





Pe lângă dinosauri, ăn parc este și un vulcan care scoate fum și care vibrează de îți dă senzația că este unul adevărat și participi la spectacolul unei adevărate revărsări de lavă.



Dacă mergeți cu copil mic și cu cărucior trebuie neapărat să știți că terenul este de munte, accidentat și așa că trebuie să vă încărcați cu multă răbdare și putere, la propriu, că să vă puteți primbla prin parc. Până la urmă însă contează plăcerea de a vă plimba împreună cu copilul care a stat tot timpul cu ochii măriți de curiozitate, de a vedea ceva nou și diferit. 






Dăcă aveți ocazia și sunteți prin preajmă nu ezitați să trageți o fugă în vizită la dinosauri.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Descopera Moldova - Combinatul de vinuri Cricova

La multi ani, scumpă nănășică

6 Luni de Fericire